Overslaan en naar de inhoud gaan

Christian Slater pepert klanten HP in dat security iedereen aangaat

HP Studio's begint vandaag met een cybersecurity-campagne in de vorm van serie waarin wordt getoond hoe kwetsbaar zakelijke netwerken zijn en hoe bedrijven zich beter kunnen beschermen tegen hackers.

In de 6 minuten durende eerste aflevering van The Wolf speelt de prijswinnende acteur Christian Slater de rol van een hacker die via slecht beveiligde printers en pc’s toegang weet te krijgen tot vertrouwelijke bestanden van een grote onderneming.

Lance Acord

The Wolf is geregisseerd door BAFTA- en Emmy-genomineerde Lance Acord, en geëdit door Academy Award-winnaar Kirk Baxter. Volgens een perscommuniqué moet de serie duidelijk maken dat IT-security niet iets is dat zich alleen extern afspeelt of enkel een zorg is voor de IT-afdeling: "Hiermee wil HP meer bewustzijn creëren onder bedrijven en consumenten en de dagelijkse risico’s waarmee zij geconfronteerd worden. (..) De wereld van connected devices blijft exponentieel groeien, en daarmee ook de ontwikkeling en omvang van cyberaanvallen. Het beveiligen van apparaten, data en identiteiten is cruciaal in het bouwen van vertrouwen in technologie en met wie en met wat we willen verbinden”, zegt Antonio Lucio, HP Chief Marketing & Communications Officer. “HP is een vooraanstaande speler in de doorlopende reis naar een veilige toekomst van computing, en The Wolf is een creatieve manier om meer bewustzijn te creëren bij deze groeiende uitdaging voor bedrijven.”

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in