Overslaan en naar de inhoud gaan

Infotheek neemt verkoop Nimble over

De overname lijkt onder meer te zijn ingegeven door de mogelijkheden tot crosselling aan klanten van Nimble. “We hebben in het afgelopen jaar op alle fronten geïnvesteerd in kwaliteit op het gebied van ons productportfolio, maar ook ten aanzien van pre-sales advies, design, installatie en beheer van networking, servers, storage en security. Met de overname van de verkoopactiviteiten van Nimble IT versterken we onze positie in het networking-segment.
muis, computermuis, Logitech

Bovendien kunnen klanten van Nimble IT nu voor hun volledige IT-omgeving worden bediend door één leverancier”, verklaarde directeur Stephan Derksen van Infotheek's divisie Enterprise Solutions.

Management stapte al over

Accountmanager Yalcin Ol van Nimble is overgestapt naar Infotheek. Nimble's voormalige directeur verkoop, Sten Beernink was al sinds enkele maanden werkzaam bij Infotheek, in de functie van business development manager. Infotheek - dat gevestigd is in Leiden - zegt het afgelopen jaar meerdere enterprise-architecten en -specialisten te hebben aangenomen. De organisatie verwacht op korte termin de 'HP platinum reseller'-status te behalen.

Nimble IT eigenaar Robert Wolthuis wil zich verder concentreren op de snelle groei van het zusterbedrijf Nimsys BV, dat IP-netwerken en VOIP-telefonie levert aan huurders van bedrijfsverzamelpanden.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in