Loopbaan

Carriere
2017

En... wat moet er aan JOU veranderen in 2017?

Zo rond Kerst en Oud en Nieuw is de ideale tijd om de balans op te maken: wat heb ik bereikt in 2016 en wat zijn de plannen voor volgend jaar. Hoe zit dat op carrièregebied?

 

28 december 2016

Zo rond Kerst en Oud en Nieuw is de ideale tijd om de balans op te maken: wat heb ik bereikt in 2016 en wat zijn de plannen voor volgend jaar. Hoe zit dat op carrièregebied?

 

AG Connect volgt de ontwikkelingen op de IT-arbeidsmarkt op de voet. Regelmatig doen we ook onderzoek op dit vlak, zoals het jaarlijkse salarisonderzoek. Op dit moment is AG Connect benieuwd naar jouw loopbaanplannen voor 2017.

Heb je grootste plannen voor het nieuwe jaar? Ga je nu echt werk maken van het vinden van een andere baan? Durf je op je baas af te stappen voor promotie of een flinke loosverhoging? Start je die opleiding die je al zo lang wilt volgen? En ga je dan ook het certificeringstraject in om je waarde aan te tonen Of vind je het allemaal wel best zo, of was 2016 zo turbulent dat je juist even helemaal geen veranderingen wilt op carrièregebied?

 

Begin bij jezelf

Maar misschien nog wel de belangrijkste vraag is: wat moet er aan JOU veranderen het komende jaar? Want met een beschuldigend vingertje wijzen naar je baas, opdrachtgever of collega's is wel heel makkelijk. Wat moet er in jou ogen verbeteren bij jouzelf om 2017 (nog) succesvol(ler) te maken?

Doe mee!

Om dit te onderzoeken, willen we je vragen een korte enquête in te vullen. Het invullen zal slechts enkele minuten van je tijd in beslag nemen. Uiteraard zijn alle antwoorden persoonlijk en vertrouwelijk.

Start de enquête loopbaanplannen 2017.

Doe mee aan ons onderzoek en ontdek hoe jouw plannen zich verhouden tot die van andere IT-professionals! Medio januari zullen wij op de site van AG Connect berichten over de uitkomsten.

Lees meer over Loopbaan OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.