Overslaan en naar de inhoud gaan

Eric Overvoorde ICT/Telecom Manager 2017

Eric Overvoorde van Royal HaskoningDHV heeft de BTG Award gewonnen voor beste ICT/Telecom Manager 2017. De jury prijst de manier waarop Overvoorde Royal HaskoningDHV succesvol digitaal heeft getransformeerd.
Eric Overvoorde met de beker

De BTG Awards worden jaarlijks uitgereikt aan ICT- en telecommanagers die innovatieve projecten hebben geleid op het gebied van communicatietechnologie. Overvoorde is sinds 2009 Chief Information Officer (CIO) bij Royal HaskoningDHV en werkt in die hoedanigheid aan de digitale transformatie van het ingenieursbureau. Dat proces kent vele aspecten: van digitaal tekenen tot 3D printing tot het real-time uitwisselen van data. Juryvoorzitter Hessel Dikkers, CIO van NS: “De jury is zeer onder de indruk van hoe Overvoorde in de bestuurskamer een digitale stempel heeft weten te drukken op het bedrijf. Hij denkt vanuit partnerships en bewijst dat digitaal de motor is voor groei. Stilstaan is geen optie.”

Young Professional Award
De Young Professional Award 2017 ging naar Salim Hadri, innovator en eigenaar van Milvum.

BTG award young professional
BTG award young professional

Milvum is een innovatielab dat problemen op de werkvloer oplost met behulp van slimme apps. Hadri overtuigde de jury met zijn bevlogenheid, visie en de wijze waarop hij zijn persoonlijke groei aan laat sluiten bij het commerciële succes van zijn organisatie. Als branchevereniging hecht BTG veel waarde aan jong talent in de ICT- en telecommunicatiebranche. In het kader van ‘green meets grey’ stimuleert BTG dit talent zich te ontwikkelen tot professionals van de toekomst.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in