Overslaan en naar de inhoud gaan

Gastheren enthousiast over GirlsDay

Overal in Nederland stonden donderdag activiteiten op het programma die meisjes van 10 tot 15 jaar lieten kennismaken met bèta, techniek en IT. Bij Atos was het ‘Girls Only’ op het hoofdkantoor in Amstelveen.De meisjes - van het Hervormd Lyceum Zuid en Hervormd Lyceum West uit Amsterdam - kregen tijdens een boeiende presentatie alles te horen over werken in IT.
meisje achter de laptop

Achter de schermen

De meiden kregen alle ruimte om een kijkje achter de schermen van Atos te nemen. Zo konden zij onder meer in het Business Technology & Innovation Center en The Store of the Future ervaren hoe het voelt om te shoppen in een toekomstige volledig digitale winkelomgeving.

Aanjager

“Technologie en IT zijn in dit digitale tijdperk dé aanjager van verandering en vooruitgang op sociaal, economisch en zakelijk gebied. We wilden laten zien dat IT helemaal niet saai is, maar een leuk en uitdagend vak”, vertelt Marianne Hewlett, Chief Marketing Officer bij Atos in de Benelux & the Nordics.

HPE in Amstelveen

Hewlett Packard Enterprise (HPE) was gastheer voor 35 meiden van het Keizer Karel College. Zij kregen tijdens hun bezoek de kans om op een leuke en leerzame manier kennis te maken met de technische en IT-oplossingen van HPE. Er was een ‘GPS speurtocht’, ze kregen les over het belang van security zoals wachtwoorden en speelden een real-life game op het kantoor van het IT-bedrijf.

En natuurlijk even allemaal op de foto met Bart Hogendoorn, managing director van HPE (rechtsvoor) en Bert Leegwater (linksvoor).

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in