Overslaan en naar de inhoud gaan

Infor laat AI speuren naar talent

Infor combineert voor de nieuwe dienstverlening zijn nieuwe Coleman digitale assistent met de Infor Talent Science-dienstverlening.
zoeken
© CC0 - Pixabay
CC0 - Pixabay

Coleman is de digitale assistent die onder andere gebruik maakt van machine learning. Infor presenteerde in juli Coleman als onderdeel van zijn toepassingen voor voorraadbeheer, transportroutes en preventief onderhoud. Nu kunnen klanten er ook gebruik van maken voor Human Resource-taken.

Infor ontwikkelde de afgelopen 15 jaar een cloudgebaseerde voorspellende talent-analyseoplossing. De applicatie gebruikt grote hoeveelheden gedrags- en prestatiegegevens om inzichten te creëren. Op basis daarvan worden voorspellende modellen gecreëerd, waarmee organisaties beter talent kunnen selecteren en behouden. Infor Talent Science gebruikt nu Coleman en zijn AI-mogelijkheden om de voorspelbaarheid te verbeteren van het profielcreatieproces.

Betere voorspelbaarheid

Coleman maakt gebruik van machine learning om de voorspellende modellen te verbeteren die in het Performance Profile-creatiesysteem worden gebruikt. In plaats van een voorspellend model te maken op basis van de gegevens van slechts één organisatie, gebruikt Coleman de gegevens van tientallen miljoenen sollicitanten uit de Infor Talent Science-database om een ​​model te creëren dat nauwkeuriger is gekalibreerd op het wereldwijde personeelsbestand. Daarnaast gebruikt Infor Talent Science Coleman om de voorspelbaarheid van het model te verbeteren

Naast innovaties omtrent artificial intelligence en voorspellende talentanalyse, gebruikt Infor Talent Science het Coleman-platform ook om haar producten Human Capital Management Learning Optimization en Human Capital Management Team Dynamics te verbeteren.

Meer AG Connect?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste IT-nieuws? Volg ons op Twitter, like ons op Facebook of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in