Overslaan en naar de inhoud gaan

Intel heeft het gehad met McAfee

Intel kondigde gisteren op de CES 2014 aan de merknaam McAfee te gaan uitfaseren. Alle beveiligingsproducten krijgen de veel simpeler naam Intel Security. Intel verwacht de omschakeling in een jaar volledig te hebben afgerond.
Intel

De naam McAfee blijft binnen Intel alleen bestaan als aanduiding voor de volledig bij Intel behorende dochteronderneming.

Het is duidelijk dat Intel met de naamswijziging afstand wil nemen van de associatie met de man die McAfee 20 jaar geleden oprichtte. Hoewel hij al 15 jaar niet meer aan het anti-virusbedrijf verbonden is, blijft hij wel opduiken in het nieuws met feiten waar een betrouwbare onderneming liever verre van blijft. Zo heeft McAfee een verleden met drugsmisbruik en was hij vorig jaar nog lange tijd voortvluchtig nadat hij verdacht werd van het plegen van een moord.

Hij heeft zelf ook last van de naamverbintenis, blijkt uit een video die hij vorig jaar juni op YouTube plaatste. Hij krijgt nog heel veel mail met de vraag hoe de anti-virussoftware moet worden verwijderd van een pc. Hij heeft daar een geheel eigen McAfee-kijk op.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in