Overslaan en naar de inhoud gaan

ITSMF gooit handdoek in de ring

Directe aanleiding voor het opheffen is dat er geen financiële basis meer is om de vereniging in stand te houden. ITSMF heeft zich de afgelopen jaren intensief bezig gehouden met het promoten van ITIL. “Daar zijn we meer dan in geslaagd”, aldus directeur Jose Stijntjes, “want ik ken geen grote IT-organisatie waar ITIL niet bekend is.”
ITSMF logo

Het besluit tot opheffing van ITSMF betekent volgens Stijntjes dan ook niet dat het vakgebied Service Management passé. Dat blijkt ook wel uit het feit dat binnen collega-vereniging Ngi-NGN de groep Service Management groot en springlevend is. Stijntjes heeft de leden van ITSMF, op dit moment zo’n 900, daarom voorgesteld over te stappen naar Ngi-NGN. Met deze vereniging is overeengekomen dat de ITSMF-leden hun lidmaatschap zonder kosten kunnen laten overzetten van naar Ngi-NGN. “Daarmee hebben we naar mijn overtuiging een prima vangnet voor onze leden”, aldus Stijntjes, die benadrukt dat de overstap op vrijwillige basis gebeurt. Leden die van dat aanbod gebruik willen maken, kunnen zich aanmelden via de website van NGI-NGN.

De afgelopen twee jaar heeft ITSMF zich gericht op promotie van het eCF het Europese E-Competence Framework. Momenteel wordt met Ngi-NGN overlegd om ook de activiteiten op dat terrein bij deze vereniging onder te brengen. Voor de leden die zich bij Ngi-NGN willen aanmelden

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in