Overslaan en naar de inhoud gaan

PQR fuseert met 2ML

Het in advies rond infrastructuur en werkplek-IT gespecialiseerde PQR gaat samen met hosting- en IT-managed services provider 2ML IT Solutions.
© PQR
PQR

Tussen beide bedrijven bestaat al langere tijd een goede relatie doordat 2ML geregeld als onderaannemer actief is bij klanten van PQR. PQR's directeur Ronald Schaap is blij de managed services en hosting door 2ML nu als eigen diensten aan te kunnen bieden: 'Helemaal zeker weten doe je het nooit, maar ik heb toch meermaals het gevoel gehad dat we opdrachten misliepen omdat de opdrachtgever zich niet helemaal comfortabel voelde bij zo'n indirecte relatie met een partij die toch cruciale processen moet managen. Vanaf nu kunnen we de combinatie van advies en managed services aanbieden op een contract waar maar één handtekening onder staat."

Bekende klanten van PQR zijn onder meer: Mazars, HTM, Bolsius, Heerema, Universiteit Utrecht en de gemeenten Breda en Almelo. 2ML verleent z'n diensten onder meer aan Gazprom, Rode Kruis, RTL en Tony's.

2ML brengt bij de fusie omstreeks 50 medewerkers in en PQR zo'n 110. In het kader van de fusie trekt PQR's oprichter en grootaandeelhouder Rolf van Gameren zich uit de onderneming terug. Zijn aandelenpakket wordt overgenomen door de twee huidige DGA's van 2ML, Daan Brenninkmeijer en Robin de Vries, PQR's huidige directeur Ronald Schaap en investeringsmaatschappij Intersaction. Bedragen en participatiepercentages zijn niet bekendgemaakt. Schaap, Brenninkmeijer en De Vries nemen gezamenlijk de leiding op zich van de nieuwe combinatie, die verdergaat onder de naam PQR.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in