Overslaan en naar de inhoud gaan

Riverbed pept SteelConnect verder op met overname Xirrus

Riverbed Technology heeft de overname van Xirrus rond. Het niet-beursgenoteerde Xirrus levert geavanceerde wifi-netwerken met high-density toegangspunten en clouddiensten. Het bedrijf heeft oplossingen verzorgd voor onder meer de Universiteit van Mississippi, de Liverpool Football Club, Paul Hastings Law Firm en ook Microsoft.
© riverbed
riverbed

Riverbed wil Xirrus inzetten als versterking van zijn 'SteelConnect'-activiteiten, op het gebied van SD-WAN- en cloudnetwerkintegratie. Doel zou met name zijn klanten en partners gemeenschappelijke connectiviteit en op policy’s gebaseerde orkestratie te bieden binnen hun gedistribueerde WAN-, LAN/WLAN-, datacenter- of cloud-infrastructuur van onder meer Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure. Riverbed is van plan Xirrus' oplossingen aan te bieden via zijn partnerecosysteem.  

‘one-click-connectiviteit

SteelConnect werd vorig jaar, enkele maanden na de overname van SD-WAN-leverancier Ocedo Networks, door Riverbed gelanceerd. Toen nog met alleen ‘one-click’-connectiviteit voor AWS. Begin dit jaar voegde het bedrijf  ook ‘one-click'-connectiviteit met Microsoft Azure toe. Riverbed zegt inmiddels meer dan 300 SD-WAN-klanten te hebben, verdeeld over sectoren als retail, productie, gezondheidszorg, professionele diensten, finance, technologie. 

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in