Overslaan en naar de inhoud gaan

TomTom komt met navigatie voor scooters

Het touchscreen van de VIO is zo ontwikkeld dat bestuurders het ook kunnen bedienen wanneer ze handschoenen dragen. Scooterrijders krijgen de informatie zowel via het scherm, dat tegen weer en wind is beschermd, als via een bluetooth-audiosysteem in de helm. Daarnaast is de gadget ook een verlengstuk van de smartphone en wordt het voor scooterrijders mogelijk om handsfree te bellen.

Bewuster van snelheid

Ook zal de scooterapplicatie worden uitgerust met een waarschuwingssysteem. Bij een te hoge snelheid zal het scherm rood kleuren om de bestuurder te waarschuwen. Daarmee worden bestuurders volgens TomTom beter bewust van hun snelheid.

Snufjes voor buitensporters

Naast de gadget voor tweewielers presenteerde TomTom een update van de alom bekende TomTom GO, met spraakbesturing en de mogelijkheid om de route te voorspellen. Ook kwam de onderneming met meerdere snufjes voor buitensporters. Zo lanceerde het bedrijf zijn GPS Outdoor Watch, dat uitermate geschikt is voor hikers, trimmers, skifanaten en ander sneeuwliefhebbers. De watch geeft onder meer informatie over pistes en andere routes. Ook bevat de gadget een hartmeter.

Qua sportwatches gaf het bedrijf ook meerdere updates prijs, met andermaal aandacht voor route en navigatie. Ook lanceerde de onderneming voor de eerste keer een zogeheten fitnesstracker, die onder meer het vetpercentage kan meten.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in