Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede incarnatie van Google Glass te koop

Het zat er al een tijdje aan te komen, en het is nu dus gebeurd: een nieuwe Google Glass. Maar van de hype rond de eerste versie van Google Glass is geen sprake meer.
Google Glass Enterprise Edition

De officiële naam van Google Glass 2.0 vertelt het verhaal eigenlijk al. Google Enterprise Edition luidt die. En voor wie het dan nog niet begrepen heeft: 'Google Glass is a handsfree device for hands-on workers'. Google ziet dus nog wel een rol voor zijn informatieve bril, maar heeft ook de conclusie getrokken uit het mislukken van het experiment in de consumentenmarkt.

Voor bedrijven die destijds al investeerden in zakelijke toepassing van de slimme bril, is het natuurlijk goed nieuws dat Google het apparaat nu toch doorontwikkelt. In versie 2.0 kan de bril langer weken zonder opladen, is een modernere processor toegepast, is de beveiliging van de draadloze communicatie aangescherpt, is een betere camera van 8 megapixel ingebouwd en is het draagcomfort verbeterd door de bril lichter te maken.

De Google Glass Enterprise Edition is alleen verkrijgbaar via partners die er toepassingen voor ontwikkelen. Wat de bril kost, wordt door die partners bepaald.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in