Overslaan en naar de inhoud gaan

Windows 10 Anniversary Update niet gehad? Wanhoop niet

De eerste Windows 10-gebruikers zagen de grote beurt voor hun besturingssysteem al op 2 augustus langskomen. Maar ruim een maand later is nog niet aan iedereen die update aangeboden. En dat kan ook nog wel even duren.
Windows 10 Anniversary Update

Microsoft blijkt namelijk 3 maanden de tijd te nemen om deze grote update aan alle klanten te distribueren. Dat zag Microsoft-watcher Mary Jo Foley in een voetnoot in een e-mail die haar al op 1 september bereikte. Pas op 2 november is er dus echt iets mis, als je dan nog niet de update hebt ontvangen.

Wie niet wil wachten, kan de update verkrijgen door een upgrade naar de laatste Windows-versie te forceren. Of dat verstandig is, is de vraag. Er zijn al verschillende problemen met de Anniversary Update van Windows 10 gemeld. Die zijn inmiddels wel door Microsoft verholpen. Maar de kans op nieuwe problemen is niet nihil. Microsoft distribueert de update namelijk eerst naar de nieuwere pc's. Bij oudere pc's en vaak ook dito randapparatuur is niet uitgesloten dat nieuwe problemen ontstaan. Of je in dat geval vooraan wilt staan om die te ervaren, moet wel een bewuste beslissing zijn.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in