Overslaan en naar de inhoud gaan

Wortell opent kantoor in Redmond

Vanuit de nieuwe vestiging kan het bedrijf uit Lijnden nauwer met het technische team van Microsoft samenwerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten. “Daarnaast zijn we zo sneller op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. We weten eerder wat er speelt op het gebied van bijvoorbeeld Microsoft Cloud, Windows 8 en SharePoint. De bedenkers van deze technologieën zijn op deze manier binnen handbereik.
Wortell
© Wortell
Wortell

Kennis waarvan ook onze Nederlandse consultants en klanten profiteren”, vertelt Marlon van den Berg, verantwoordelijk voor HR en werving bij Wortell.

Dichter bij de bron

Wortell en Microsoft werken volgens haar al jaren intensief samen. Op het Nederlandse hoofdkantoor van Wortell in een voormalig kerkgebouw in Lijnden zijn ‘vrijwel dagelijks’ gesprekken met Microsoft-medewerkers. Andersom bezoeken Wortell-medewerkers regelmatig het kantoor van Microsoft in Nederland en Redmond. Om haar medewerkers nog beter te kunnen faciliteren, gaat Wortell internationaal. “We willen nog dichter bij de bron zitten”, verduidelijkt Van den Berg.

The place to be

Zij hoeft overigens niet op zoek te gaan naar Amerikaans personeel voor de nieuwe vestiging. “Het is puur bedoeld om de relatie met Microsoft te versterken, ons Nederlands personeel dat regelmatig afreist naar Redmond een thuisbasis te bieden en om klanten te ontvangen voor trainingen en evenementen”, aldus Van den Berg. In de kantoorruimte kunnen maximaal tien personen tegelijk werken. Andere uitbreidingsplannen over de grens zijn er niet: “Redmond is voor ons the place to be. Bovendien blijven we ons enkel en alleen richten op Nederlandse klanten.”

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in