Redactie

Jelle Wijkstra
Adjunct hoofdredacteur van AG Connect en 'meewerkend voorman'. Zet de redactionele lijnen uit, bewaakt de voortgang en schrijft voor website en magazine. Met speciale aandacht voor de ontwikkeling van de technologie in brede zin, en vooral ook voor de toepassing(smogelijkheden) ervan.
Actief in de IT-journalistiek sinds 1986, eerst voor AG Report en Informatie Management, en sinds 2000 bij Automatisering Gids. Eerst als redacteur, daarna als chef webredactie en nu als adjunct-hoofdredacteur.
j.wijkstra@agconnect.nl
+31 20 235 64 10

Charlotte Boudesteijn
Redacteur AG Connect met in haar portefeuille onder meer sociale media
c.boudesteijn@agconnect.nl
+31 20 235 64 18

Thijs Doorenbosch
Redacteur en coördinator online. Heeft als belangrijkste aandachtspunt Development. Schrijft verder over innovatie, startende ondernemers, de ontwikkeling van internet en de mobiele toegang daartoe.
Sinds 1993 bij AutomatiseringGids actief in diverse rollen.
t.doorenbosch@agconnect.nl
+31 20 235 64 11

Henk Ester
Eindredacteur met als belangrijkste aandachtsgebied: Begeleiding van externe auteurs. Deskundigen die een interessante bijdrage willen schrijven op IT-gebied, kunnen contact opnemen via telefoon of mail.
h.ester@agconnect.nl
+31 20 235 64 15

Ester Schop
Redacteur met als belangrijkste aandachtspunt Loopbaan. Schrijft over arbeidsmarkt, IT-opleidingen en -trainingen, carrière en arbeidsvoorwaarden. Coördineert verder de arbeidsmarktspecials en de Salary Survey, de jaarlijkse special naar aanleiding van het salarisonderzoek dat Automatisering Gids samen met Berenschot en Ngi-NGN doet.
Bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.
e.schop@agconnect.nl
+31 20 235 64 18

Tanja de Vrede
Redacteur met als aandachtsgebied Beheer. Schrijft over beveiliging als onlosmakelijk onderdeel van IT-beheer. Hoewel IT-beveiliging de laatste tijd heel veel aandacht trekt door de vele incidenten die bekend worden, is het IT-beheer zeker niet minder belangrijk. Wie zijn beheer niet goed op orde heeft, kan geen goede beveiliging van zijn IT-infrastructuur opzetten.
Bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag.
t.d.vrede@agconnect.nl
+31 20 235 64 17

Wijnand Westerveld
Redacteur, community manager en coördinator Intelligence bij AG Connect. Sinds 1989 werkzaam bij Automatisering Gids, vanaf 1999 als adjunct hoofdredacteur. Vanaf 2007 tevens hoofdredacteur van de maandbladen bladen IT-Infra en Informatie die zijn opgegaan in AG Connect.
Bereikbaar van maandag t/m donderdag.
w.westerveld@agconnect.nl
+31 20 235 64 14

Rolf Zaal
Redacteur met als belangrijkste aandachtsgebied Management. Schrijft over waardecreatie door toepassing van IT, informatie-management, IT-governance, IT-sourcing, regie, innovatie, juridische kwesties, wetenschap, c-level perspectief op IT, ondernemerschap.
Bereikbaar: Dinsdag t/m donderdag
r.zaal@agconnect.nl
+31 20 235 64 13