404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

SAS Big Data Analytics

Partnerbijdrage

Hoe behaal je succes in big data analytics

Iedere sporter weet dat details het verschil maken tussen winnen of verliezen. Het gaat niet zozeer om veel en hard trainen, maar vooral om slim trainen alsmede gezond eten, voldoende slapen, beschikken over het juiste materiaal, et cetera.

Data: van innovatie naar waarde

We kennen de verhalen allemaal. Van briljante pioniers die in hun garage een idee voor een fantastisch nieuw product uitwerken tot een prototype. Maar dan begint het pas. De innovaties moeten op schaal met een constante kwaliteit, herhaalbaar, veilig en robuust kunnen worden ontwikkeld door anderen. Deze laatste stap bepaalt of een innovatie daadwerkelijk waarde heeft. Een stap, zegt Ronald Damhof, die vaak wordt verzwegen.

Big data behoeft big analytics

Met ERP of CRM valt nauwelijks nog concurrentievoordeel te behalen. Dus zijn bedrijven op zoek naar andere manieren om het net even beter te doen dan hun tegenstrevers. En dan komen ze al gauw uit op ‘big data’.