404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Klimaat voor technostarters verbetert te langzaam

Michiel Westermann heeft als medeoprichter van Pink Elephant, directeur en later commissaris van Twinning en nu weer CEO van een startend technologiebedrijf zo’n beetje alle aspecten van het ondernemerschap wel meegemaakt. Voor techno-starters is er in Nederland nog steeds geen goed klimaat, is zijn overtuiging.

Kloof tussen ontwerpers en gebruikers verdwijnt vanzelf

Ontwerpers zijn vaak hoogbegaafd, maar ze kunnen de gevoelens van de gebruikers van jun producten niet doorgronden. Er bestaat een kloof tussen beiden. Jacob van Kokswijk ziet dit als een tijdelijk probleem. Met het verdwijnen van de oudere generaties lost het interfaceprobleem vanzelf op.

Humeurige mensen willen geen avatars

Bedieningsproblemen met de computer leveren nogal eens een ruzie op. Niet alleen tussen mens en machine, maar ook tussen ergonomen, psychologen en programmeurs. Avatars kunnen uitkomst bieden. Hoewel de grens tussen wetenschap en fantasie niet altijd even scherp wordt getrokken, constateert Nico Baaijens.

De kraamkamer van Philips

Philips presenteerde onlangs zijn najaarscollectie. Audiosets, breedbeeldtelevisies, LCD-monitoren, DVD-recorders, mobiele telefoons en honderden andere elektronicaproducten. De kraamkamer van Philips Research.